Property Details

Apartament finisat la cheie, str. Voievod Gelu

65,000€ neg

Zalau, Dumbrava Nord, Zalau

Featured
Property Type: Apartamente
2 Beds 1 Baths 54 mp

Descriere

Se vinde apartament mansardat cu 2 camere si balcon deschis, decomandat, in suprafata utila de 54 mp, foarte bine amplasat in zona Dumbrava Nord.
Mansarda a fost contruita in 2013, acoperisul este din Lindab fiind in garantie, fara infiltratii de apa.
Imobilul are un confort termic foarte bun, tavanele sunt izolate termic iar blocul este din caramida.
Dispune de urmatoarea compartimentare: hol de acces, bucatarie open space cu living si cu acces la un balcon deschis cu o panorama frumoasa, 2 dormitoare, baie cu geam de aerisire.
Incalzirea se realizeaza prin centrala termica functionala. Apartamentul este luminos fiind orientat spre soare. Toate instalatiile sunt noi. Apartamentul se vinde mobilat si utilat la cheie (dotari incluse: aparat de cafea, cuptor de microunde, frigider, televizor, masina de spalat vase, masina de spalat haine, aer conditionat Ferroli).
Blocul este izolat termic si este pozitionat foarte bine in apropiere de statie de autobuz si de taxi, magazine, farmacie, spatii verzi, biserica. In zona se gasesc mereu locuri de parcare la orice ora.
Pentru a pastra intimitatea clientului pozele pot fi vizionate in agentie sau puteti descoperi apartamentul programand impreuna o vizionare in functie de programul dumneavoastra.

Ardeal imobiliare | Toate drepturile rezervate Ardeal Imobiliare | © 2017