Property Details

Apartament cu 3 camere si balcon situat la parter, ultrafinisat, pozitionat in Bradet pe strada P.I. Sima

68,800€ neg

Zalau, Pictor Ioan Sima, Zalau

Featured
Property Type: Apartamente
3 Beds 1 Baths 65 mp

Descriere

Se vinde apartament cu 3 camere si balcon, ultrafinisat, recent renovat, foarte spatios situat la parter in zona Bradet pe strada Pictor Ioan Sima. Imobilul este in suprafata utila de 65 mp si dispune de un beci foarte spatios, intabulat, cu intrare din bucatarie.
Are urmatoarea compartimentare: hol de acces, bucatarie moderna extinsa in balcon, living, 2 dormitoare, baie cu geam, debara.
Toate instalatiile sunt schimbate, parchetul este nou. Incalzirea se realizeaza prin centrala termica noua Vaillant prin condensare.
Dispune de usi noi din lemn la interior si usa metalica la intrare.
Are un confort termic foarte bun, blocul este izolat termic, peretii exteriori sunt izolati termic in interior, peretele cu casa scarii este izolat termic iar sub parchet s-a realizat izolatie sub sapa.
Apartamentul se vinde mobilat la cheie si partial utilat, cu rulouri exterioare la toate geamurile, geamurile sunt termopan.
Blocul este bine pozitionat in apropiere de statie de autobuz, magazine si spatii verzi. In apropierea blocului se gasesc mereu locuri de parcare la orice ora.

Ardeal imobiliare | Toate drepturile rezervate Ardeal Imobiliare | © 2017