Property Details

Oferta! Casa individuala, 6km de Zalau

105,000€ Negociabil

Cartier Ortelec, Ortelec

Property Type: Case
3 Beds 2 Baths 180 mp 1 Garages

Descriere

Proprietatea se mai poate achizitiona cu inca 2500mp de teren la pretul de doar 112.000euro/negociabil si se poate achita in doua transe cu un termen de 6/12 luni in functie de valoarea avansului!

Va prezentam spre vanzare o proprietate deosebita, dispusa pe un regim de inaltime D+P, edificata in anul 2022, pe un teren in suprafata de de 936mp, localizata intr-un cadru natural la liziera paduri, cu acces facil asfaltat la doar 6km de orasul Zalau!

Locuinta este construita din caramida izolată exterior cu 10 cm de polistiren si interior cu vata bazaltica 20cm, asigurând astfel un mediu termic confortabil la standarde de inalta calitate, si pune la dispozitia dumneavoastra o suprafata de 180mp/utili, respectiv 224mp/construiti.

COMPARIMENTARE:-demisol: garaj, camera centralei si camara.-parter: trei dormitoare, doua bai, living, bucatarie si o terasa generoasa.

Constructie din caramida la stadiul de semifinisare, (tamplaria exterioara a ferestrelor si a usi de intrare s-a realizat din ferestre foarte largi, ceea ce ofera spatiului de locuit lumina naturala, cu trei randuri de sticla si folie anticondens, sistem de incalzire prin calorifere si pardoseala cu eficienta maxima, instalatii electrice, sanitare si termice, pereti tencuiti si gletuiti in trei straturi, izolatie interioara cu 2 straturi de vata minerala, sapa, drenaj si fosa septica. Exterior tencuiala minerala si acoperis din tigla cu folie anticondens).

Proprietatea este foarte bine gandita, astfel că viitorii proprietari pot beneficia imediat de facilitățile oferite, iar aceasta este o oportunitate unică pentru cei care își doresc să trăiască în mijlocul naturii, beneficiind totodată de toate facilitățile unei proprietati ce imbina utilul cu confortul unei case moderne si linistite.

Racordata la apa, curent mono/trifazic si gaz la strada asfaltata!

Ardeal imobiliare | Toate drepturile rezervate Ardeal Imobiliare | © 2017