Property Details

Casa de vacanta sau cabana, la cheie, sat. Fetindia

93,000€ neg

Sat Fetindia, Fetindia

Property Type: Case
3 Beds 2 Baths 90 mp

Descriere

Vă propunem spre vânzare o cabană individuală situată într-o zonă deosebită, sat Fetindia la 10km de Zalau. Aceasta este o oportunitate unică pentru cei care își doresc să trăiască în mijlocul naturii, beneficiind totodată de toate facilitățile unei proprietati ce imbina elementele rustice cu confortul unei case/cabane moderne.
Constructie din lemn pe doua niveluri, izolată exterior, asigurând astfel un mediu termic confortabil care este compartimentată astfel:
-parter se află un living spațios cu semineu, o bucătărie complet utilată, o baie cu geam, un hol de acces, un dormitor si o terasa generoasa.
-mansardă se găsesc două dormitoare confortabile, un hol si balcon frantuzesc.
Suprafața totală construită de 90 mp, iar terenul pe care este amplasată are o suprafață de 950 mp, din care 250mp se pot folosi ca si teren agricol.
Incalzire se face prin centrală termică pe lemne, boiler electric, apa curenta, fantana+put forat, electricitate si fosa septica 2500l.
În plus față de cabana/casa principală, pe teren se regăsesc și alte construcții: o bucătărie de vară sau foisor din lemn, o constructie unde se afla un dormitor si o baie (mobilat-utilat), balansoar, cuibar si sauna.
Cabana se vinde complet mobilată și utilată, este foarte bine intretinuta, astfel că viitorii proprietari pot beneficia imediat de facilitățile oferite. Prețul este ușor negociabil, iar proprietarul acceptă și posibilitatea achiziționării prin intermediul unui credit sau in doua transe.
Proprietatea este intr-o stare foarte buna, se preda la cheie avand si clientela formata cu o capacitate de 10 persoane, acces facil asfaltat si locuri de parcare!!!

Ardeal imobiliare | Toate drepturile rezervate Ardeal Imobiliare | © 2017