Property Details

Casa deosebita, 10 arii teren, Centru Zalau

299,000€

Zalau, str. George Bacovia, Zalau

Property Type: Case
4 Beds 3 Baths 450 mp 2 Garages

Descriere

Va prezentam spre vanzare o vila deosebita mobilata si utilata la cheie, dispusa pe un regim de inaltime D+P+M, edificata in anul 2016, pe un teren in suprafata de de 1000mp, situata in cartier Taian, str. George Bacovia!
Locuinta este construita din caramida izolată exterior, asigurând astfel un mediu termic confortabil la standarde de inalta calitate, ce imbina confortul, luxul si eleganta, si pune la dispozitia dumneavoastra o suprafata utila de 150mp/nivel.
COMPARIMENTARE:
-demisol: doua garaje, bucatarie, camera centralei si baie.
-parter: hol de acces, living destinat zonei de zi, bucatarie separata cu loc de luat masa, o baie cu geam, un dormior, balcon si terasa cu iesire in gradina.
-mansarda: hol de acces cu spatiu de recreere, trei dormitoare, o baie cu geam, doua balcoane si o terasa generoasa cu priveliste spre livada.
Constructie din caramida finisata integral, (tamplaria exterioara a ferestrelor si a usi de intrare s-a realizat din ferestre foarte largi din profile de PVC, parchet din lemn masiv, scari de acces la mansarda din lemn masiv, sistem de incalzire prin calorifere cu eficienta maxima), curte si gradina cu gazon, pavaj, trotuare, livada, imprejmuita cu garduri de beton si fier.
Proprietatea este foarte bine intretinuta, astfel că viitorii proprietari pot beneficia imediat de facilitățile oferite, beneficiind totodată de frumusetea unei proprietati ce imbina utilul cu confortul unei case moderne si linistite.
Accesul este facil si asfaltat si este racordata la toate utilitatile necesare.

Ardeal imobiliare | Toate drepturile rezervate Ardeal Imobiliare | © 2017