Property Details

Casa individuala la cheie P+M cu garaj si 4 ari teren, pozitie centrala

210,000€ neg

Zalau, central, Zalau

Featured
Property Type: Case
3 Beds 2 Baths 156 mp 1 Garages

Descriere

Se vinde o casa individuala moderna P+M, in suprafata utila de 156 mp, foarte bine pozitionata in zona centrala a orasului.
Constructia s-a finalizat in 2010, imobilul este din caramida si este bine izolat termic. Incalzirea se realizeaza prin centrala termica pe gaz. Terenul este drept in suprafata de 4 ari, casa avand curte pavata, gazon, terasa acoperita.
Acoperisul este din tigla, curtea este ingradita cu gard (de beton si panouri din lemn) si este bine ingrijita.
Casa dispune de finisaje moderne, scari interioare imbracate in lemn masiv, geamuri termopan, aer conditionat, toate utilitatile, canalizare. Are garaj cu inchidere automata (cu instalatie de apa si curent electric functionale) iar in curtea din fata se mai pot parca 2 masini.
Casa are urmatoarea compartimentare: parter (hol de acces, living spatios, bucatarie generoasa, baie cu geam de aerisire, terasa acoperita, scara interioara) si etaj (hol cu dressing, 3 dormitoare generoase din care doua cu acces la un balcon deschis cu panorama superba, baie). Podul este incapator si poate fi folosit ca spatiu pentru depozitare. Casa mai dispune de anexe: foisor, grill, camera tehnica unde este amenajata o bucatarie de vara functionala cu camara.
Casa se vinde mobilata si utilata la cheie. Drumul de acces este foarte bun in orice anotimp fiind asfaltat.
Zona este linistita, ferita de trafic intens. Casa este pozitionata in apropiere de scoli, magazine, parc, acces facil spre oras.

Ardeal imobiliare | Toate drepturile rezervate Ardeal Imobiliare | © 2017