Property Details

Casa individuala P+E construita recent cu garaj si 5 ari teren in Dumbrava 2

197,000€ neg

Zalau, Dumbrava II, Zalau

Featured
Property Type: Case
4 Beds 2 Baths 240 mp 1 Garages

Descriere

Se vinde casa individuala moderna P+E cu 2 intrari, in suprafata utila de 240 mp, foarte bine pozitionata in zona Dumbrava 2.
Constructia s-a finalizat in 2007, imobilul este din caramida si este bine izolat termic.
Terenul este drept in suprafata de 5 ari, casa avand curte pavata in fata iar in spate este o terasa in suprafata de 24 mp acoperita cu Lindab si o curte foarte bine ingrijita.
Casa dispune de porti la intrare din fier forjat, gard, garaj sub casa cu inchidere automata, canalizare. In curtea din fata se mai pot parca lejer 4 masini.
Incalzirea se realizeaza prin centrala noua prin condensare.
Casa are urmatoarea compartimentare: parter (hol de acces cu dressing, living foarte spatios cu semineu pe lemne functional, bucatarie spatioasa cu zona de servit masa si camara mare, baie cu geam de aerisire, scara interioara eleganta din fier forjat) si etaj (hol cu dressing, 3 dormitoare generoase din care unul cu acces la un balcon spatios deschis si unul cu acces la un balcon deschis cu acces direct intr-un pod foarte spatios unde se mai pot amenaja usor 3 camere).
Casa dispune de o panorama frumoasa, se vinde mobilata si utilata sau la cerere se poate vinde doar cu mobila de bucatarie si electrocasnicele. Drumul de acces este foarte bun in orice anotimp.
Zona este linistita, ferita de trafic intens, aproape de statie de autobuz, magazine, gradinita, spatii verzi.

Ardeal imobiliare | Toate drepturile rezervate Ardeal Imobiliare | © 2017