Property Details

Casa/Vila deosebita, zona linistita cu multa verdeata, cart. Bardet

390,000€ neg

Zalau, cartier Bradet, Zalau

Property Type: Case
4 Beds 3 Baths 400 mp 2 Garages

Descriere

Va prezentam spre vanzare o vila deosebita mobilata si utilata la cheie, dispusa pe un regim de inaltime D+P+M, edificata in anul 2006, pe un teren in suprafata de de 1733mp, situata in zona Bradet, str. Cascadei!
Locuinta este construita din caramida izolată exterior, asigurând astfel un mediu termic confortabil la standarde de inalta calitate, ce imbina confortul, luxul si eleganta, si pune la dispozitia dumneavoastra o suprafata utila de 150mp/nivel.
COMPARIMENTARE:
-demisol: doua garaje, bucatarie si camara.
-parter: living destinat zonei de zi cu loc de luat masa, bucatarie separata, doua bai cu geam, un dormior, un birou, balcon si terasa cu iesire in gradina.
-mansarda: hol de acces cu spatiu de recreere, trei dormitoare matrimoniale si camera pentru dresing, o baie cu geam, doua balcoane si o terasa generoasa cu priveliste spre livada.
Constructie din caramida finisata integral, (tamplaria exterioara a ferestrelor si a usi de intrare s-a realizat din ferestre foarte largi din profile de lemn masiv, parchet din lemn masiv, scari de acces la mansarda din lemn masiv, sistem de incalzire prin calorifere si pardoseala la parter cu eficienta maxima), curte si gradina cu gazon, pavaj, trotuare, livada, beci din caramida in gradina casei, imprejmuita cu garduri de beton si fier.
Proprietatea este foarte bine intretinuta, astfel că viitorii proprietari pot beneficia imediat de facilitățile oferite, iar aceasta este o oportunitate unică pentru cei care își doresc să trăiască în mijlocul naturii, beneficiind totodată de toate facilitățile unei proprietati ce imbina utilul cu confortul unei case moderne si linistite.
Accesul este facil si asfaltat si este racordata la toate utilitatile necesare.

Ardeal imobiliare | Toate drepturile rezervate Ardeal Imobiliare | © 2017