Property Details

Casa/Vila deosebita, zona linistita cu multa verdeata, str. Transilvaniei

310,000€

Zalau, str. Transilvaniei, Zalau

Property Type: Case
3 Beds 3 Baths 200 mp 1 Garages

Descriere

Va prezentam spre vanzare o vila deosebita mobilata si utilata la cheie, dispusa pe un regim de inaltime D+P+M, edificata in anul 2010, pe un teren in suprafata de de 1300mp, situata pe str. Transilvaniei.
Locuinta este construita din caramida izolată exterior, asigurând astfel un mediu termic confortabil, si pune la dispozitia dumneavoastra o suprafata utila de 130mp/nivel.
COMPARIMENTARE:
-demisol: garaj, beci, WC, bucatarie si doua spatii tehnice.
-parter: casa scarii, bucatarie, living, baie, dormitor matrimonial cu baie si o terasa generoasa acoperita.
-mansarda: hol de acces, trei dormitoare din care unul matrimonial cu baie, spalatorie, balcon la fiecare dormitor si baie.
Constructie din caramida finisata integral, tamplaria exterioara a ferestrelor (dotate cu rulouri exterioare) si a usi de intrare s-a realizat din ferestre foarte largi din profile de PVC, parchet din lemn masiv, scari de acces la mansarda din lemn masiv, dublu sistem de incalzire cu gaz si lemne cu o eficienta maxima, bransament electric monofazat si trifazat. Curte si gradina cu gazon, beton amprentat, trotuare, livada, imprejmuita cu garduri de beton si fier, acces in curte cu porti electrice batante.
Proprietatea este foarte bine intretinuta, astfel că viitorii proprietari pot beneficia imediat de facilitățile oferite, iar aceasta este o oportunitate unică pentru cei care își doresc să trăiască în mijlocul naturii, beneficiind totodată de toate facilitățile unei proprietati ce imbina utilul cu confortul unei case moderne si linistite. Accesul este facil si asfaltat.

Ardeal imobiliare | Toate drepturile rezervate Ardeal Imobiliare | © 2017