Property Details

Duplex constructie noua in Zalau in zona 22 Decembrie 1989

108,000€ neg

Zalau, Zalau

Featured
Property Type: Duplex
5 Beds 2 Baths 105 mp

Descriere

Se vinde duplex constructie noua finalizata si cu receptia facuta, cu panorama foarte frumoasa, in suprafata utila de 105 mp si o cota parte de teren.
Imobilul se vinde in stadiul semifinisat. Se poate achita si prin credit bancar.
Dispune de canalizare prin pompare, 2 locuri de parcare, fibra optica de mare viteza, instalatie noua de iluminat stradal, covor nou de asfalt pana in fata duplexului.
Are un confort termic foarte bun, este orientat spre soare si izolat termic cu polistiren de 10 cm inclusiv in zona de pod.
Imobilul se vinde cu pereti gletuiti, incalzire in pardoseala la parter si etaj cu distribuitoare separate (fara centrala), geamuri termopan Salamander cu 3 randuri de sticla, usa metalica la intrare, toate instalatiile functionale, garduri, acoperis Lindab in garantie, scarile exterioare si balconul sunt prevazute cu gresie calitativa, exteriorul este finalizat, terenul din spatele duplexului va fi curatat si indreptat.
Compartimentarea este bine realizata: parter (hol de acces, living din care exista acces la terasa, bucatarie, zona de dressing sau camara, baie cu geam) si la etaj (hol, 3 dormitoare din care unul cu acces la un balcon deschis prevazut cu sticla securizata, zona dressing, baie mare cu geam).
Zona este linistita, cu multe spatii verzi si locuri de agrement. Drumul de acces este foarte bun in orice anotimp, cu acces rapid in zona centrala a orasului.
Important: la cerere, contra cost, echipa dezvoltatorului poate finaliza rapid toate finisajele interioare sau exterioare dorite.

Ardeal imobiliare | Toate drepturile rezervate Ardeal Imobiliare | © 2017