Property Details

Proprietate moderna cu 45 ari de teren in comuna Creaca

199,000€ neg

Salaj, comuna Creaca, Rural

Featured
Property Type: Case
1 Garages

Descriere

Se vinde proprietate moderna intr-o zona cu o panorama frumoasa situata la 14 km de Zalau. In curte se gasesc mai multe cladiri care au fost modernizate in perioada 2013 – 2016. Sunt izolate termic, acoperite cu Lindab. Constructiile se pot locui imediat aflandu-se intr-o stare foarte buna. Terenul este in suprafata de 45 ari, pe care se gasesc in prezent urmatoarele constructii:
– Casa principala in suprafata de 220 mp care este compartimentata astfel: hol de acces, living generos, 4 dormitoare, bucatarie cu camara, 2 bai, sala de servit masa in suprafata de 15 mp, terasa generoasa. Sub cladire se afla un beci amenajat in suprafata de 16 mp, camera centralei. Pe jos este mocheta dar in bucatarie este parchet cu incalzire in pardoseala. Incalzirea se realizeaza prin centrala pe peleti.
– Cladire compartimentata in: sala de relaxare (cu masa de biliard), garaj, depozit pentru peleti. Pe jos se gaseste mocheta. Incalzirea se realizeaza printr-un semineu functional pe care se pot gati preparate deosebite (pizza, paine, etc)
– Cladire compartimentata in: bucatarie de vara utilata, baie. Incalzirea se realizeaza prin soba pe lemne.
– 2 casute tip ciubar care se incalzesc cu calorifere electrice.

Dispune de anexe in stare buna de functionare: ciubar cu hidromasaj, sauna, lemnarie spatioasa, solar 70 mp (structura metalica acoperita cu folie), 6 cotete pentru pasari, porumbar, iaz amenajat, 2 fantani (una se foloseste pentru gradina).
In garaj se poate parca o masina, in fata garajului se gaseste o platforma betonata pe care se pot parca 6 masini.
Curtea este pavata, cu gazon, este foarte bine ingrijita, cu diverse tipuri de plante ornamentale si flori, imprejmuita cu gard. Accesul in curte se realizeaza pe poarta cu telecomanda.

Pe teren se gasesc 170 de pomi fructiferi pe rod, vita de vie, 55 afini, 30 fire de coacaz, 6 arbusti de aronia, cultura de capsuni pe folie, zmeura de diverse culori.
Accesul pana la proprietate este bun in orice anotimp, drumul fiind pietruit. In prezent se lucreaza la reteaua de canalizare si este proiect depus pentru introducerea gazului in localitate.
Proprietatea este intabulata si libera de sarcini. Se preteaza pentru a se locui imediat sau pentru amenajarea unei pensiuni turistice (permite cazarea a peste 10 cupluri). Zona este linistita, ferita de zgomot si trafic intens, cu peisaje deosebite.

Ardeal imobiliare | Toate drepturile rezervate Ardeal Imobiliare | © 2017